Sport Club Fytris
Home
Fietsclinic
Fietsclinic foto´s
Pieter Weeningtocht
Fytrisloop 2020
Crosstrailloop 2020
Crossloop Foto's
Crossloop Foto's
Crostrailloop Links
Uitslagen Crossloop
Facebook foto's
De naam FYTRIS
Lid worden
Nieuwe clubkleding
Trainingsavond
Hardloop kalender
Links
Contact
Gastenboek
Alleen voor Leden

 

Nieuwe clubkleding SC Fytris


Het bestuur van SC Fytris heeft tijdens haar ledenvergadering aan leden de mogelijkheid geboden een kledingstuk in de clubkleuren uit te zoeken. De keuze bestond uit loop- en/of fietskleding in de kleuren geel/blauw en natuurlijk voorzien van de Friese pompeblêden.
De leden en het bestuur zijn enthousiast over de nieuwe kleding, een mooie reden om met elkaar op de foto te gaan.
SC Fytris is een sportclub uit Zwaagwesteinde met een 45 tal leden. De naam Fytris is een samenvoeging van Fytse,Rinne en Swimmen en dat zijn dan ook de sporten die de leden beoefenen. De leden zijn afkomstig uit Zwaagwesteinde en omliggende dorpen, maar ook uit Augustinusga, Buitenpost en Kollum.
Nieuwe leden zijn altijd van harte welkom. Op de dinsdagavond vindt de looptraining plaats onder begeleiding van trainer Piet Visser. In de winterperiode wordt er onder andere getraind op de nieuwe skeelerbaan te Zwaagwesteinde. In de zomer wordt regelmatig getraind in de omgeving van Rinsma Pôlle te Driezum.
De fietsers maken regelmatig een gezamenlijke trainingsrit.
SC Fytris heeft de breedtesport hoog in haar vaandel, om deze reden is de contributie laag. Voor € 2,- per maand ben je al lid van deze prachtige sportclub.
 

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  Foto's Pieter de Vries

www.112zwaagwesteinde.nl

 

www.scfytris.nl  | scfytris@gmail.com

to Top of Page